PROJEKTI
 
Do danes smo izpeljali preko 25 dobrodelnih projektov, od tega 13 v tujini.

V septembru smo se po 12 letih spet delovno vrnili na Sv. Trojico. Tokrat smo pokrili klonico, ki bo nudila zavetje obiskovalcem pred slabim vremenom.
Sv. Trojica

V zadnjem projektu "Streha nad glavo" v tujini smo se v juniju odpravili v mesto Petrinja na Hrvaškem, ki ga je konec leta 2020 prizadel potres. S prenovo strehe in podstrešnih zidov stanovanjske hiše smo pomagali starejšima zakoncema, ki si popravila sama nista mogla privoščiti. Hiša je bila ob našem prihodu neprimerna za bivanje. Na delovišču so se nam pridružili prijatelji iz Slovenije in Hrvaške in nam nesebično priskočili na pomoč. Za pomoč se jim lepo zahvaljujemo. Tudi ta akcija se je končala uspešno in v zastavljenem času.
Petrinja

več o projektih
KDO SMO
 
Skupina Bejž če vejdš združuje prijatelje različnih poklicev, ki znamo marsikatero delo opraviti sami. Naše zavedanje, da smo lahko srečni, ker lahko pomagamo manj srečnim, nas je vzpodbudilo, da v okviru projektov "Streha nad glavo" prinašamo boljše pogoje za življenje tistim, ki to najbolj potrebujejo. S hvaležnostjo in spoštovanjem pozdravljamo vse, ki so nam pripravljeni pomagati, da zagotovimo sredstva za materialne potrebe v naših dobrodelnih akcijah.

več o skupini Bejž če vejdš
 
DRUGI O NAS
 
Kako je našo akcijo v Mehiki videla naša gostiteljica s. Barbara Čuk
V Misijonskih obzorjih je s. Barbara Čuk opisala svoje doživetje prenove strehe, ki smo jo aprila opravili v predmestju mesta Leon v Mehiki. Veseli nas, da imajo naše akcije poleg nove strehe pozitiven doprinos tudi iz drugih vidikov.
Mehika

Prejeli smo Plaketo Občine Pivka

Na občinski praznik, 9. 5. 2017, nam je občina Pivka podelila Plaketo Občine Pivka za delovanje na humanitarnem področju. Najbolj smo veseli priznanj, ki nam jih izrečejo ljudje, ki nas najbolje poznajo.
Plaketa Občine Pivka

več o priznanjih, objavah