DRUGI O NAS

PRIZNANJA

Plaketa Občine Pivka, maj 2017

Vsako leto na občinski praznik, 9. maja, občina Pivka podeljuje priznanja. V letu 2017 smo Plaketo Občine Pivka za delovanje na humanitarnem področju prejeli skupina Bejž če vejdš. Čeprav smo vsakega priznanja veseli, nam je še posebej v ponos priznanje naše lokalne skupnosti, kjer nas najbolje poznajo. Hvala tudi vsem prisotnim na podelitvi za izkazano spoštovanje in priznanje.

Plaketa 1 Plaketa 2 Plaketa 3


Nominacija za naziv Dobrotnik leta 2013, november 2013

Revija Naša žena vsako leto v okviru akcije "Ljudje odprtih rok" podeli priznanja za dobra, plemenita in človekoljubna dejanja. Skupina Bejž če vejdš smo si z dobrodelnimi akcijami "Streha nad glavo" prislužili nominacijo za priznanje "Dobrotnik leta 2013". Iskrena hvala odgovornim, ki so prepoznali naše poslanstvo.


Osebnost meseca decembra 2011 in nominacija za Osebnost Primorske 2011, januar 2012

Radio Koper, Primorske novice in TV Koper Capodistria vsako leto organizirajo akcijo Osebnost Primorske, v kateri poslušalci, bralci in gledalci izberejo najprej osebnosti posameznih mesecev, na koncu leta pa izmed teh Osebnost Primorske. Leta 2011 je bil za osebnost meseca decembra izbran Miran Žitko iz naše skupine. Udeležili smo se tudi svečane podelitve, kjer je naziv Osebnost Primorske za leto 2011 prejela zdravnica Jadranka Vrh Jermančič. Iskreno čestitamo!
 

Ona ali on 2009, januar 2010

Radio 94 vsako leto organizira izbor ljudi, dejanj, podjetij, ki so najbolj zaznamovale to leto. Poslušalci glasujejo v različnih kategorijah. Za leto 2009 je naziv "Ona ali on 2009" prejela skupina Bejž če vejdš. Hvala vsem za oddane glasove.

Ona ali on 1 Ona ali on 2 Ona ali on 3

OBJAVE

Revija ISIS, julij 2019

Z velikim zadovoljstvom sprejemamo novice iz krajev, kjer smo pomagali pri gradnji objektov, da lahko prostovoljci in drugi dobrotniki opravljajo svoje plemenito delo. Veseli smo, da ambulanta v Nepalu izpolnjuje svoj namen. Dr. Damijan Meško je v članku v reviji Zdravniške zbornice opisal svojo izkušnjo iz Chyalse.

Pivški list, julij 2019

Članek - Kazahstan

Misijonska obzorja, avgust 2018

Članek - Mehika

Spletna stran Občine Pivka, februar 2017

Predavanje Sujit

Spletna stran Občine Pivka
, januar 2017

Predavanje Zorko Bajc

RTV Slovenija, marec 2011

Na RTV Slovenija je bil kot "Dokumentarec meseca" v mesecu marcu 2011 na prvem programu predvajan dokumentarni film o skupini Bejž če vejdš in naši dobrodelni akciji v Krgiziji z naslovom: "Bejž če vejdš" v epizodi Kirgizija. Film si lahko ogledate na tej povezavi.